Hør her Schuberts "Ave Maria" - Bed for os Maria. Tast F11 for fuldskærm (IExplorer)

Sytten nemme, gode, almindelige leveregler

  1. Sig tak - også til Gud - det vil også glæde dig selv, og hvis du beder ofte får du det endnu bedre. Måske har du ikke lyst til at bede, eller ved ikke hvordan, men gør det alligevel, og du vil mærke at Gud kommer dig imøde ! At bede er som at tale fortroligt til en vi elsker og respekterer. Du kan jo begynde med Jesu' egen bøn, Fader Vor.

  2. Betragt hver dag som en gave - det er jo ingen selvfølge, at vågne op hver ny dag. Og hver dag er virkelig en helt ny gave - hver dag kan vi begynde vort liv forfra, hvis vi vil !

  3. Søg sandheden. Lyv hverken for andre - eller dig selv !

  4. Hvad kan jeg gøre bedre i dag ? (Microsoft - Bill Gates' ordsprog). Hvis vi tror vi allerede er perfekte - har vi allerede tabt !

  5. Godhed begynder med mig selv.

  6. Hold aftaler.

  7. Glæd andre.

  8. Tro på det gode.

  9. Frygt det onde.

10. Had ikke mennesker, men løgn. Og husk:


"Den der hader andre, er en morder" !
(1. Johannes-brev 3. kapitel vers 14-17)

11. Afvis ikke venlighed. Bag menneskers venlighed er selveste Guds kærlighed !

12. Gør også rent dér hvor det ikke ses - vær korrekt også når du ikke ses. Ellers er du falsk, og Gud hader falskhed.

13. Slå ord op, du ikke forstår - angrib ikke noget du ikke forstår.

14. Lær at forstå, og lytte til, din indre røst. Lad være med at pådutte dig selv bevidste holdninger.

15. Lær dig at lytte til andre - og du vil blive et værdsat selskab blandt ung og gammel.

16. Pas på hinanden - vi ved aldrig hvornår vi pludselig står alene.

17. Tilgiv ! Du selv er tilgivet af Gud ved Jesus Kristus ! Derfor, døm ikke, så du ikke selv skal blive dømt. Som Jesus sagde til mængden der ville stene en kvinde til døde:


Den som er ren, kaste den første sten

Pave Johannes Poul II sagde: Mellem mennesker er retfærdighed ikke nok, retfærdighed kan være blind, der må være barmhjertig kærlighed, og det er det kristne budskab. Se alle op til Faderen"Hundreder muslimske "pilgrimme" bliver hvert år i Mekka trampet ihjel i mængden under deres iver for at kaste med sten mod den "symbolske djævel", muslimske Imamer opildner til had mod os "vantro", og forældre lærer børn at hade, for at komme til Gud

Det kan umuligt være den samme som vores, kærlighedens Gud, hvis søn Jesus' fødsel vi fejrer til jul, og hvor ingen bliver trampet ihjel blandt 100.000'er til midnatsmessen i Peterskirken i Rom !

Den som er ren, kaste den første sten
Den kristne kirkes pave opildner os til kærlighed og forsoning.
Efter ordre fra Jesus selv

Hvem kommer Gud nærmest ? Det sagde Jesus "Ingen kommer til Gud, uden gennem mig" og "Jeg er vejen, sandheden og livet"Hvis du føler livet er svært og tungt, så prøv et øjeblik at lukke alt ude, og "spørg Vorherre", vent med åbent sind, og se !
Gør du det, sker en forvandling med dig, du får det straks lettere.
Det lover Jesus i verdens største, enkleste og venligste religion kristenheden. Jesus sagde:
"FØLG MIG" og
"Verden giver trængsler, jeg har overvundet trængsler, Hold jer til mig!" (Lukas 9. 59 og 11. 9-13 og Johannes 14. kapitel vers 6-7)
Med Jesus i sin hverdag er man aldrig ladt i stikken
HELLER IKKE NÅR VI DØR, FOR SÅ KALDER JESUS PÅ OS !

Gud elsker os alle som vi er, men afskyer visse af vores handlinger og kalder dem en vederstyggelighed - had, løgn, homoseksuel adfærd ! Jesus sagde "det er bedre for den der forfører en af mine små, at han får en møllesten om halsen og sænkes i havet"
Gud elsker os alle, også homoseksuelle - men ikke deres handlinger. Derfor - homofile, pædofile . . ! Styr Jeres drifter, og Gud elsker Jer !

Jesus kom for at "frelse os" - det betyder "befri os af lænker" - en evig dom, ved bare at tro på ham, så vil vi komme til faderen, Gud !
Jesus er svaret som var forudset i de gamle skrifter, der er derfor ingen EFTER Jesus. Jesus gør os fri af gamle fordomme. Derfor, i Biblens Nye Testamente er der
ingen bud om omskærelse af børn eller voksne
ingen bud om stening og fordømmelse
ingen bud om en bestemt påklædning (tørklæde)
ingen bud om hvad vi må spise (kun hvad der kommer UD af et menneskes mund og handlinger, gør os urene, ikke hvad vi spiser)
ingen bud om et bestemt antal bønner pr. dag - vi kan nårsomhelst tale med Gud, men Gud tæller ikke vore ord, Gud ser ind i vort hjerte !

For Guds søns eneste bud er : KÆRLIGHED

Søger du en dybere og klar mening, kan du søge alfabetisk i Biblen- mens du fortsat lytter til Ave Maria, det er nemt i BIBLEN ON-LINE
I Biblen finder du klar tale, her er ingen modstridende "fortolkninger" !Og husk, du kan bede Jesu' mor, Maria, bede for dig ! Gud undfangede sin søn i den fattige jomfru Maria
(for Gud som skabte himmelen og jorden er alt muligt)
Hun fødte Guds søn - vor bror og frelser -
hun er hele menneskehedens mor, Guds udvalgte !
Hun er alle kvinders forbillede !
Hun har en særlig plads nær Guds hjerte !
Som enhver god mor !Gå ind i en hvilken som helst kristen kirke, nårsomhelst, alene eller under gudstjeneste, protestantisk eller katolsk, forskellen er svær at se. Her finder du fred og trøst - for Jesus fortæller os hvor dyrebare vi er "ikke en spurv falder til jorden uden det er min fars vilje. Så meget mere værd er I, og det er min fars vilje at ikke een af jer skal gå tabt" !

Går vi tabt, fordi vi har vendt os bort fra Gud, er det ikke Guds straf men vores egen straf. Hvis vi vender os bort fra lyset, er det så lysets skyld ? Er det så lyset der straffer os ?!

I radioen DR P2 (FM 102,3) kan du hverdage efter nyhederne kl. 8 følge dagens morgenandagt i Københavns Domkirke - og ALTID her på Internettet !
Dagens gode, blide ord og salmer at huske på dagen igennem !

Du kan også e-maile med en præst som har tid til at lytte, og råde dig her på Internettet
fader Leslie Dorn
lære om at bede en bøn m.m. i Den ældste kirke i Danmark


Et vejkrucifix i Søllerød"Vejkrucifix", en forsommermorgen         "Korsvejen", billeder om Jesus i Påsken Påskens billedertegnet jeg har båret siden jeg var 10 år

Jesus lovede os, at: Den der tror på mig skal leve, omend han dør
Det lovede Jesus den ene af røverne på Golgatha ved siden af ham selv - røveren som råbte: Jesus, husk mig når du kommer i dit himmerige !
Og Jesus svarede ham "Idag skal du være med mig i Paradis" - en røver ! Han var tilgivet alt, i det øjeblik han viste sin tro !! Sådan er vi alle tilgivet - når vi tror, og følger Jesus, som røveren !
ALLE har vi brug for tilgivelse, ALLE vil vi få tilgivelse næsten i samme øjeblik vi siger "JESUS" !!


Besøg JesusNet.dk - troens ABC

VIGTIGT ! Til alle forældre

Tanker om Skabelsen

Meget aktuel vision fra middelalderen af Hildegard von Bingen

Besøg verdenskirken, verdens største religion med mere end 1 milliard troende

Andre links som er værd at besøge

Baggrundsbillede: Jesus i bøn i Getzémane Have.           Smukke, inspirerende billeder til dig i fred og stilhed       
Privat side fremstillet af Kjeld Holsting, Nærum
E-mail Kjeld Holsting